Even voorstellen..

Hi iedereen en welkom!

Mijn naam is Kayleigh Amber Atsma en het aankomende jaar ga ik jou mijn passie, enthousiasme en plezier van het recht overdragen als Rechtspraak Reporter!

unnamed

 

In het dagelijks leven studeer ik rechten, werk ik tevens bij de rechtbank én heb ik ook een bijbaan bij de Lidl in mijn woonplaats: Sneek. (Friesland). Mensen om mij heen weten dat ik erg enthousiast, open, eerlijk en enthousiast ben, het altijd druk heb en opensta voor leuke dingen. Naast mijn passie voor het recht, heb ik ook een grote passie voor mijn hobby: voetbal. Dit doe ik ook in mijn woonplaats bij de club SWZ Boso Sneek vrouwen 1.

Het aankomende jaar ga ik jou alles over het recht te vertellen, jou meenemen achter de schermen en informatie delen over allemaal actuele rechtszaken!

Waarom ik Rechtspraak Reporter ben geworden?
Ik ben erg geïnteresseerd in het recht, en heb een grote ambitie. Omdat ik het erg interessant vind hoe het Nederlands recht in elkaar zit en geregeld is lijkt het mij super om dit met jou te delen. Ik wil mensen graag dingen leren! Veel mensen weten eigenlijk niet hoe het in Nederland allemaal geregeld is. Mijn doel is om voor zoveel mogelijk mensen de rechtspraak te verduidelijken. Ik ga jou een kijkje achter de schermen van de Rechtspraak geven, leuke rechtszaken met je delen, ik ga interessante personen interviewen en ik ga bijzondere plekken laten zien.

Via deze blog kan jij mijn avonturen als Rechtspraak Reporter het komende jaar volgen, maar dat kan ook via:

Facebook:
https://www.facebook.com/reporterkayleigh/ 

Instagram:
https://www.instagram.com/reporterkayleigh/

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCju0rOvB_QvZRMZ5bWcjixw

Tot snel!

Liefs, Kayleigh

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s